2007-03-15

FONTOS ÜZENET!!!

Itt van 21.-e, a Napforduló.

Neves Ünnep ez mind Földanya, mind a Mi szempontunkból.
Ahogy járom a Pilis útjait, egyre nagyobb és erõsebb bánatot, szomorúságot és fájdalmat fedezek fel. A Fák szemmel láthatóan mások lettek. Olyan erõk éledtek az elmúlt hónapban, ami elõvigyázatosságra int minket.

Kérlek Titeket! Fogjunk össze és egy közös meditációval segítsük Földanyát! Nagyon nagy szüksége van most Ránk, a Szeretetünkre, a Mi, az Õ Gyermekeinek energiájára!

A Napforduló 1:08-kor van, hajnalban, 21.-én.

Ezen a napon, ha az alábbi, kitûzött idõpont nem felelne meg, Kérlek, végezz el Otthon egy Földanyát segítõ, gyógyító meditációt! Ezen a napon minden Szeretet, amelyet kiküldünk, megsokszorozódik! A kitûzött idõpont: 21.-e, este 21:16 perc. A meditációt úgy végzed, ahogyan tetszik, elég, ha egyhatalmas ölelést adsz Földanyának! De lehet szívcsakrán át körülölelni és feltölteni Õt, vagy összekapcsolhatod magad - a koronacsakrádon be és a gyökércsakrádon ki, ,,üreges fává változva,, - a Teremtõ Isteni energiafolyammal, hogy a gerinceden végigcsorogva feltöltse Földanyát a szeretet, amely Tõled és a Mennyei Atyától jön. Bárhogyan is végzed, a szereteted elér Hozzá és erre nagyszüksége van most! Kérlek, küldd tovább ezt a felhívást mindenkinek, akinek gondolod!

Köszönöm.
Szeretettel: Eszter

Nincsenek megjegyzések: