2007-03-15

Belsõ Sziget Fesztivál

Szeretettel meghívunk a Belsõ Sziget Fesztiválra amely

2007. március. 25.-én 12-21 óra kerül megrendezésre

az FMK-ban (Ferencvárosi Mûvelõdési Központ IX: Haller u. 27.)

12.00 Nyitás, meditáció
12.10 Shade: Ostara
13.00 Lylia: - Szerelmi varázslatok„Házad, pénzed ne legyen, míg mellettem nem ébredel.” Hangozhatott az õsi varázslat,- mely inkább átok, semmint a szeretet érzésének kifejezése. Mégis sokan ezt az utat látják már csak párkapcsolatuk helyreállításához.A mágia – a valóság megváltoztatása a természeti törvények alkalmazásával – valóban képes arra, hogy a blokkolt, kihûltnek hitt, elromlott kapcsolatokat helyreállítsa, de milyen áron?Van e végleges megoldás? Erre keresünk választ.
14.00 Elric: Úton a szabadság felé
15.00 Tûzmadár Táltos dobkör
16.00 Oszter Tamás: AuraAz aura az elektromagnetikus mezõ, amely elektromosságból és magnetikusságból áll. Ez az energia azonban nem körülöttünk van, hanem mi magunk vagyunk. Ennek a fizikai kiterjedése az emberi test. Mindaz, ami mi vagyunk test-lélek-szellem szintjén az megtalálható az auránkban és tökéletesen kiolvasható.Az aura a 20. századi tudomány számára egy ismeretlen fogalom volt. A Brit Enciklopédia, amely nyilvántartja az összes tudományos vívmányt, amit ma ismerünk, nem említi az aurát, nem említi, mint fogalom, nem tartják valóságosnak.Úgy gondolták, hogy az aura legfeljebb a tárgyakat körülvevõ magnetikusság, azonban ma már tudjuk, hogy ez ne így van. Az aura igenis létezik és látható. Aura nélkül nincsen test, de test nélkül van aura. Tehát kimondhatjuk, hogy nem a testbõl kiáramló energiáról van szó, hanem valami teljesen másról. Az aura eddig láthatatlan volt, de ez most már megváltozott, mert az aurakamera alkalmas arra, hogy lefényképezze az aurát és egy hiteles képet adjon az auráról, amelyet egy hozzáértõ auraszakértõ képes elemezni az aurából kapott eredményt. Az aura a személyiségünk és lelkünk titkos térképe, amely láthatatlan, legalábbis ez idáig az volt….
17.00 Raj Tamás: Kabbala A kabbala ókori eredetû zsidó misztikus tudomány, titkos bölcsesség, amelynek segítségével az ember közelebb kerülhet Istenhez, de jobban megértheti a világot és önmagát is. Elvégre, az Isten által teremtett világban minden mindennel összefügg, az ember teste a fizikai világmindenség kicsinyített mása (mikrokozmosz), lelke pedig Istenajándéka, szellemi világának egy-egy cseppje. Isten a tíz szefira közvetítésével tart kapcsolatot az érzékelhetõ valósággal, általuk juthatunk el Hozzá, és egyúttal önmagunkhoz. A kabbala ugyanis elevenen élõ hagyomány; ma elsõsorban az önanalízis és az önfejlesztés eszközeként alkalmazzák (álomelemzés, pszichoterápia stb.).
18.00 Igazgyöngyök Asszonya rituális színházA Cédrus együttes dalaiban, az Istennõ Fesztivál szertartás-csoportjának és a Danu Papnõje Iskola tanítványainak elõadásában életre kel az Istennõ története a Kárpát-medencében, úgy ahogyan az az elõttünk járt anyák és nõvérek emlékezetében él.
20.00 Ébrenálmodók rituális színház: TavaszébresztõAz élet megújulásába vetett hitünk, fennmaradt régi ünnepeink, hagyományaink felidézése, felizzítása a cél. Az emberi élet nemesebb tisztább megélése, és jobbá tétele hajt, ûz minket. Mert a változás mindenkit érint! Téged is! 21.00 Záróbuli

További info:
http://www.belsosziget.com
info@belsosziget.com




Nincsenek megjegyzések: