2007-03-15

Enüd McGiffert Tréningjei és nyári tábora

Tréner: Prof. Enüd McGiffert

Enüd McGiffert a Pillangó Alapítvány elnöke. Több mint 25 éve képzett pszichológus és pedagógus, családterapeuta, életvezetési tréner, és cégkonzultáns. Médiákban sokat szereplõ, közismert személyiség.
Az Egyesült Államokban a Georgetown Egyetemen és az American Egyetemen tanított. Közben John F. Kennedy elnöknek, késõbb Husszein jordániai királynak volt több évig személyes tanácsadója. Carter elnökkel és Clinton elnökkel, Ted Kennedy szenátorral, Madeleine Albright külügyminiszterrel, sok más országos szintû vezetõvel is személyes kapcsolatban van. Konzultánsi tevékenységet folytatott cégvezetõk, kormányfõk, államfõk és köztisztviselõk, oktatási és mentálhigiénés szervezetek és egyének részére, Magyarországon és az U.S.A.- ban. Tréningjeit magyar, angol és német nyelven tartja. Magyarországon akkreditált pedagógus továbbképzõ programokat is vezet.Tréningjei és tanácsadása sok ezer ember életében óriási pozitív átalakulást eredményezett.

Enüd áprilisi tréningje:
Április 28-29: "Félelem nélküli önbizalom": Az egészséges önbizalom és önbecsülés hiánya M.O.-on több, mint 9.600.000 embert kínoz. Olyan személyek szenvednek tõle, akik másoknak folyton megfelelni akarnak, vagy nekik görcsösen "segíteni", tanácsokat adni, az életükbe beavatkozni. Amikor másoktól függ az önbizalmunk, egy fajta rabságban élünk: másokra összpontosítjuk figyelmünket és elhanyagoljuk saját magunkat. A tréning elérhetõ eredményei: Önbecsülésünk, önbizalmunk fejlesztése, a pozitív énkép és jövõkép kialakítása. Felszabadulás a korlátozó függõségeink alól. Megtanít saját életünket élni, nem görcsösen megfelelni akarni, sem másokat "megmenteni" vagy megváltoztatni akarni. Megtanít önmagunkért felelõs lenni, önmagunkat elfogadni, megszeretni, és "felnõtté" válni. Ez a tréning sok kínzó kényszer alól felszabadít.

Enüd májusi tréningje:
Május 19-20: "Félelem Nélküli Párkapcsolatok": Bevált módszerek ahhoz, hogy hogyan válasszunk bölcsen, építsünk fel jól, és tartsunk karban sikeresen egy életen át egy jó párkapcsolatot, illetve a házasságunkat.A tréning elérhetõ eredményei:A tartós, félelem nélküli, boldog párkapcsolat felépítése, a konfliktusok félelem, fájdalom és sértõdés nélküli kezelése, a harmonikus, félelem nélküli család megteremtése - ezekre tanítja a résztvevõket a tréning.

Enüd júniusi tréningje:
Június 23-24: "A Félelem Nélküli, Cél-irányított Élet": Nem vagyunk véletlenek. Mindent megkaptunk, amire szükségünk van, hogy teljesíthessük életünk célját és küldetését, és hogy boldog, önmagunkhoz hû, életet élhessünk. Életünk fõ kérdései: Miért vagyok itt? Mi a feladatom? Mi az életem értelme, mozgatóereje? Mi tesz valóban boldoggá? A tréning abban segít és támogat, hogy a fenti kérdésekre válaszokat kapjunk, és a szükséges eszközöket, hogy életünk küldetését és feladatait sikeresen megvalósítsuk.

Információ és jelentkezés (H-P: 11-18 óráig) www.enud.hu Tel/Fax: 329-5039, vagy enud@enud.hu e-mail címen.
A tréningek ára: 18.000,- Ft, diákoknak, tanároknak, munkanélkülieknek, nyugdíjasoknak 20% kedvezmény.

A tréningekre a jelentkezési határidõ a tréning kezdete elõtt tizennégy nappal van. A befizetési határidõ a tréning kezdete elõtt tíz nappal van.

Angol tanfolyam:

Elõször Magyarországon! Tanulj meg ANGOLUL híres amerikai - angol nyelvtanítási módszerrel, Enüd McGiffert angol anyanyelvû szakértõtõl, mely elsõ naptól kezdve BESZÉLNI tanít. Gyere és tapasztald meg, hogy milyen rövid idõ alatt megtanulhatsz angolul.

Heti 2x2 órában este 18.00 órai kezdéssel 10 héten keresztül (40 óra).
Helye: 1136 Budapest, Balzac u. 43.
Részvételi díj: 38 000 Ft / 40 óra

Ha érdekel a tanfolyam és szeretnél többet hallani róla, gyere el egy szintfelmérésre.

Nyári tábor:

Kedves Barátaink!

A már klasszikusnak számító "Enüd nyári táborról" szeretnénk felvilágosítást adni Nektek mivel már elég sokan érdeklõdtetek.
Az idei nyáron a csodálatos piliscsabai Cosmos Ökopanzióban kerül sor a tábor megrendezésére, ahová sok szeretettel várunk Mindenkit, aki úgy érzi megérdemel egy kis idõt önmagával, a gyógyulásával, fejlõdésével. "Öt Lépés az Önbecsüléshez és az Önmegvalósításhoz"ÖT NAPOS NYÁRI TÁBOR ENÜDDEL: "Önbizalom - Öt Lépésben" A Nyári Tábor célja és eredménye: Lelki küldetésünk felfedezése, életünk értelmének és egyedi feladatainak tudatosítása és elfogadása.Élményszintû gyakorlatok és beszélgetések segítségével meggyógyítjuk gyermekkori (vagy múltbéli) sérüléseinket és személyes problémáinkat, felépítjük önbecsülésünket, felismerjük életünk küldetését, kialakítjuk a lehetõségek végtelenségébõl, saját, egyéni jövõképünket. Szembenézünk elõítéleteinkkel, felszabadulunk az önmagunk által felállított akadályok alól, és megtanuljuk önmagunkat teljes szívbõl elfogadni és megszeretni.

Program:- intenzív Enüd tréning - élményszintû gyakorlatok, meditációk a természetben- filmnézés és annak megbeszélése- tábortûz- kanálhajlítás - túrázás- masszázs illetve yoga, szauna, jacuzzi lehetõség
Idõpont: Augusztus 15.-19.Helyszín: Piliscsaba-Klotildliget, Cosmos Ökopanzió
Részvételi díj: 44 500 Ft/ fõ (tartalmazza a teljes vegetáriánus ellátást, és a szállás díját is) Jelentkezési határidõ: 2007. Június 15.
Befizetési határidõ: 2007. Július 1.
A nyári tábort min. 16 fõ jelentkezése esetén rendezzük meg.
A részvétel legalább 1-2 tréning elvégzése után ajánlott.
Szeretettel várunk mindenkit Enüd belsõ élményekkel teli, nagy fejlõdési lehetõséget nyújtó 2007-es nyári táborában, akik készen állnak, még nagyobb fejlõdésre, önbecsülésük megvalósítására.

Sok szeretettel:Lipták Andrea (Fáncsi)

Nincsenek megjegyzések: