2007-02-08

Transzformáció társasjáték

Egy különleges önismeret fejlesztő társasjátékot, a Transzformációt próbálhatjátok ki Bors Mari hivatásos játékvezető segítségével, ha rászánjátok a szükséges időt és figyelmet.
Fogalmazd meg életed egy kérdését: mi az, amire kiutat, megoldást, feloldást, választ szeretnél találni, milyen erőforrásokra van szükséged ahhoz, hogy terveid sikerüljenek? A játék folyamán meglepő felismerésekre fogsz jutni a problémáddal kapcsolatban. Nem egy megszenvedett tapasztalat eredményeként, hanem egy játékos heuréka-érzés kíséretében.
Ez a társasjáték csodálatos közvetítő eszköz ember és ember, ember és a magasabb dimenziók, valamint a saját magunkban meglévő tudatszintek között. A több órán át tartó játék alatt - mindvégig a felvetett kérdésre koncentrálva – mint egy belső utazásként végigmegyünk saját fizikai, érzelmi, mentális és spirituális szintjeinken. Lassan kivilágosodik a kép, felderengenek a lehetőségek, tisztázódnak a megoldandó és elvégzendő feladatok, s már csak rajtunk áll, hogy abból a sok-sok felismerésből és „aha” élményből, amit a játék nyújtott nekünk, mi az, amit meg is tudunk valósítani.
Ez egy életjáték. Lényegi eleme a TUDATOSÍTÁS, a bennünk és kívülünk lévő világ történéseinek, eseményeinek pontos felderítése, átélése - s ha szükséges - átalakítása mindannak, ami kevésbé, vagy egyáltalán nem működik a számunkra „jól”. Rádöbbenünk, hogy mi az, ami gátol, akadályoz egy adott kérdésben, s hogy mi mindent kell megtennünk ahhoz, hogy ezt a gátat, vagy akadályt feloldhassuk.
Ez maga a transzformálás, a transzformálódás, a bábból gyönyörű szép pillangóvá válás folyamata!
Gyere el és próbáld ki a Transzformáció társasjátékot!
Játékvezetô: Bors Mari (a findhorniak által hivatalosan kiképzett játékvezetô)
Bors Mari 06-30/50 49 075 - transz@chello.hu
Részvételi díj: 5000.- Ft (alkalmanként, személyenként)
Időpontok: 4 fô jelentkezése esetén minden vasárnap 10:00-17:00
Helyszín: Arany Buddha Alternativ Egészségközpont, Budapest, IX. Lónyay utca 36, Tel.: 2104359

Nincsenek megjegyzések: