2007-02-02

Táltos dobolás

Tűzmadár Táltos Dobkör

Céljai:
● Az ősi magyar szellemiség újraélesztése, és annak mai formában megélhető közvetítése a társadalom felé.
● Az EGY-ÉN hozzásegítése ön-MAG-a megértéséhez, EGY-gyé (Teljessé, Szentté) EGÉSZ-szé, EGÉSZSÉG-essé válásához.
● Az EGY-ÉN-eken keresztül a megnyilvánult világ – a Világfa – gyógyítása.

Alapvető világképe:
Világképünk az ősi magyar világfelfogáson alapszik, melynek lényege, hogy van az EGY (Isten, Ős-Ten), mely mindent magába foglal, ami létezik
A Kör tagjainak nem kell dogmaként hinnie az alapvető világképet, és annak működését. Az EGY-ÉN lehetősége és felelőssége meggyőződni, tapasztalásokat szerezni bármilyen ősi vagy mai tanítás IGAZ-ságáról, erre a körben használt mód-SZER-ek lehetőséget adnak számára.

Módszerei:
A közösség által használt gyakorlatok, eszközök, évezredek óta ismertek. Segítségükkel lehetőség nyílik az EGY-ÉN-eknek a tudatalatti, illetve tudatfeletti világ megismerésére.

Az alkalmazott módszerek (saját hangunk, táltos dobok, bizonyos légzéstechnika…) segítségével az EGY-ÉN megváltozott tudatállapotba kerül (révül, rejtezik; idegen szóval: transzba esik). Ebben az állapotban tudata kitágul és képes befogadni, megismerni azokat a megnyilvánulásokat, melyek felismerésére egyébként, a hétköznapi tudatállapotában nem képes. Az egyén SZER-tartásaink során képessé válhat a SZERETET energia megélésére és befogadására.

Feladatai:
● Lehetőséget adni az EGY-ÉN szellemi életének fejlesztésére és annak életgyakorlatba való átültetésére, az életfeladat megtalálására.
● Gyógyító energiák átadása az arra rászorulóknak.
● Rendszeres összejövetelekkel, SZER-tartásokkal megélhetővé tenni ünnepeinket (születés, beavatás, házasság, halál, az Évkör ünnepei…)

Tagság:
A Kör tagja lehet bárki, aki képes ezekért a célokért közösségben dolgozni.

Időpontok:
Adomány: 1000.- Ft
Helyszín: Arany Buddha Alternativ Egészségközpont, 1093 Bp. IX. Lónyay utca 36 (A Boráros tér és Kálvin tér között félúton, a 2-es villamos Zsil utcai megállója)
Bejelentkezés: A Központban - 2104359 vagy 0670/3658177 - Bejelentkezem

Nincsenek megjegyzések: