2007-02-19

Farsangi Télûzõ az Arany Buddhában

Aranyos Buddhások!

„Interaktív Télűző Farsangra” várunk Benneteket, 2007. február 24-én, szombaton, 18 órától az Arany Buddhába!

A programban:

1. Jelmezverseny
Hogy milyen jelmezt találj ki? Íme néhány ötlet és javaslat:
Öltözhetsz olyan ruhába, ami azt fejezi ki, hogy valójában ki és mi is szeretnél TE lenni igazából.
Vehetsz fel olyan jelmezt, ami azt fejezi ki, hogy melyik az az élet-terület, amelyet még nem valósítottál meg, de szívesen eljátszol a gondolattal, hogy azzá válj.
Kipróbálhatod azt a jelmezt is, ami szerinted (vagy mások szerint) az árnyék énedet mutatja meg.
Az értékeléshez mindenkitől kérünk majd pár mondat kiegészítést a jelmezéhez, ami lehet akár egy vers, akár egy ének, egy rajz, egy tánc, egy mozdulatsor, vagy néhány mondat is. Ahogy tetszik!
A legjobb jelmezeket három tagú zsűri értékelése után jutalmazzuk is! A jutalom egy-egy Buddha-béli kezelésre vagy foglalkozásra szól majd. Szóval, érdemes jelmezt terveznetek!

2. Szerepjátékok
A pótszilveszteri bulihoz hasonlóan két csapatra oszlunk már az érkezésnél és aztán egymást szórakoztatjuk. Első feladatként egy tíz perces ezoterikus paródiát komponálunk és adunk elő felváltva.

3. Táncverseny-paródia
Bizony, táncolni is fogunk - balett és kán-kán lesz a terítéken! A részletekről majd a helyszínen…

4. Humorverseny
Hozz magaddal egy frappáns kétperces történetet az életedből, aminek a csattanóján kívül némi tanulsága is akad. Elmondhatod nekünk - a csapatod pontjainak számát gyarapítva ezzel.

5. Végül elkergetjük a Telet
Eredményhirdetés után kiűzünk minden rossz energiát magunkból síppal, dobbal, nyenyerével, varázslattal, jó zenével – transztáncolunk, ameddig csak ki nem tavaszodik, legalább is ott bent a szívünkben.

Várunk szeretettel! Hozd magaddal a társadat, barátodat! Add hozzá Te is a varázserődet a Télűző mulatsághoz és gyűjtsünk új, tavaszi energiákat!

Helyszín: Arany Buddha, 1093 Bp. IX. ker. Lónyay utca 36Idôpont: 2007.február 26. 18:00 óraBelépô: 1000.-FtA büfé ki-mit hoz alapon fog mûködni. A BATYU-ba Kérjük, ha megteheted saját magad készíts valamit, természetesen tele szeretetenergiával. (de biztosak vagyunk benne, hogy a nem saját magad készítette dolgok is el fognak fogyni)

Ha van dobod, csörgôd, dorombod stb. kérjük hozd Magaddal!

Nincsenek megjegyzések: