2007-06-01

Enüd tréningjei nyáron:

Június 15-16-17 (pénteken 17-21h-ig, sz-v: 9-20h-ig):
„Sikeres Párkapcsolatok”
Bevált módszerek ahhoz, hogy hogyan válasszunk bölcsen, építsünk fel jól, és tartsunk karban sikeresen egy életen át egy jó párkapcsolatot, illetve a házasságunkat.
A tréning elérhető eredményei:
A tartós, félelem nélküli, boldog párkapcsolat felépítése, a konfliktusok félelem, fájdalom és sértődés nélküli kezelése, a harmonikus, félelem nélküli család megteremtése - ezekre tanítja a résztvevőket a tréning.

Június 22-23-24 (pénteken 17-21h-ig, sz-v: 9-20h-ig):
„A Félelem Nélküli, Cél-irányított Élet”
Nem vagyunk véletlenek. Mindent megkaptunk, amire szükségünk van, hogy teljesíthessük életünk célját és küldetését, és hogy boldog, önmagunkhoz hű, életet élhessünk. Életünk fő kérdései: Miért vagyok itt? Mi a feladatom? Mi az életem értelme, mozgatóereje? Mi tesz valóban boldoggá? A tréning abban segít és támogat, hogy a fenti kérdésekre válaszokat kapjunk, és a szükséges eszközöket, hogy életünk küldetését és feladatait sikeresen megvalósítsuk.

Július 6-7-8 (pénteken 17-21h-ig, sz-v: 9-20h-ig):
"Visszatérés önmagunkhoz - a bennünk élő belső gyermek”
"Belső gyermekünk" gyógyítása, a múlt feldolgozása és elengedése, valódi énünk és önbecsülésünk erősítése, felszabadulás a gyermekkori sérüléseinktől. Mindannyiunkban felmerül a kérdés, miért ismételjük a régi beidegződéseket, játszmákat, melyek korlátozzák életünket. Miért nem tudunk megszabadulni terhes életkörülményeinktől, függőségeinktől? Miért reagálunk agresszívan egyes szituációkban? Hogyan élhetünk harmonikus, boldog életet?
A tréning célja és elérhető eredménye:
Élményszintű szituációs gyakorlatok segítségével megkapjuk a válaszokat a fenti kérdésekre. "Belső gyermekünk" gyógyítása, a múlt feldolgozása és elengedése, valódi énünk és önbecsülésünk erősítése, felszabadulás a gyermekkori sérüléseink és a co-dependencia alól. Hatékony módszerek egy boldog, harmonikus, kiegyensúlyozott élet megalapozására.

Július 20-21-22 (pénteken 17-21h-ig, sz-v: 9-20h-ig):
„Mennyei prófécia”
James Redfield: "A mennyei prófécia" című könyvére épül.
Üzenetek keresése mindennapjaink eseményeiben. Mi álmaink jelentősége? Mi az az energia, mely áthatja a Világmindenséget, melyért mindennapos küzdelmeinket folytatjuk? Hogyan lehet ezt az energiát szeretettel önmagunk számára elnyerni és másoknak átadni? Akkor válunk önmagunkká, amikor ezeket a kérdéseket feltesszükés a választ önmagunkban megtaláljuk.
A tréning célja a tudatos életvezetés kialakítása, intuíciónk fejlesztése, felderíteni a "véletlenek" folyamatát életünkben, az önmagunk által állított akadályok felismerése, múltbéli előítéleteink és ebből adódó problémáink feldolgozása, spirituális küldetésünk felfedezése, a Felismerésekhez kapcsolódó gyakorlatok segítségével.
Óriási lelki fejlődést eredményez!

Enüd McGiffert
enud@enud.hu
+36 (1) 329-50391136
BudapestBalzac u. 43. 3/1
www.enud.hu

Nincsenek megjegyzések: