2007-07-23

Táltos Tábor

Elméleti és gyakorlati tanítások õseink természet közeli tudása alapján

2007. Új Kenyér hava (augusztus) 7-12.
Cserkút, Nógrád megye

Misztikus világba merülünk augusztusban, a festői Cserhát hegység egy rejtett, nyugalmas helyén...
A hat napos tanítás alapvető célja a lélekutazás (révülés) biztonságos megtanulása. Utazás egy, a hétköznapi tudatunkkal nem érzékelhető világba, mélyebb önmagunkba, a belső tudás és erő növelése érdekében. Használjuk az éneklés, csörgőzés, dobolás, tánc ősi módjait, megtanuljuk a megváltozott tudatállapot elérését, találkozunk szellemi vezetőnkkel s elsajátítjuk a különböző gyógyító módszerek alapjait. Elmélyült kapcsolatba kerülünk a természettel, a tiszta forrással, megismerjük az Izzasztó Kunyhó Szertartás hagyományos magyar módját. Az esti tábortüzek mellett tanulunk a csillagokról, őseink bölcs regéiről. Gyakoroljuk a rovásírást és az íjászatot is.
A Tátos Tábor nem „táltosképző”. Őseink hagyományait alázattal, tisztelettel felhasználva, életünket, az ÉLETet jobban megértő emberekké válhatunk. Csodálatos, megható élmények, testi, lelki és szellemi felfedező utak során megtanuljuk az ősi technikák alapjait és erkölcsös, biztonságos használatát a mai életben, hogy önmagunk és mások kérdéseire, égető gondjaira magyarázatot és megoldást találhassunk.
Szállás: kőházban (20 főnek), saját sátorban (korlátlan számban).
Étkezés: önellátás (a közeli Cserhátszentivánon vásárolunk)
Hozni valók: váltóruhák, fürdőruha, tisztálkodó eszközök (kemikália mentes!), bögre, kés, villa, kanál, jegyzetfüzet, íróeszköz, dob (ha van), mécses, gyertya, hálózsák, polifoam, élelem az első napokra…
Tisztálkodás: patakban
A hat nap alatt két meglepetés vendég is érkezik előadást tartani!

További felvilágosítás és jelentkezés:
Sólyomfi-Nagy Zoltán 06-20-363-4076
E-mail: solyom7@gmail.com
Honlap: http://www.solyomfia.hu

ÁLDÁS

Nincsenek megjegyzések: