2007-04-01

Ízis Túra Egyiptomban

Ízis Túra Egyiptomban - A Női Princípium Megtalálása Önmagunkban

HOSSZÚ MEDITÁCIÓS HÉTVÉGE KAIRÓBAN
5 NAP / 4 ÉJ
2007. május 25 – 29.

„ITT ÉS MOST KINYITOM A MISZTÉRUM KAPUIT ÉS BEFOGADLAK TITEKET.
HELYET ADOK OTTHONOMBAN NEKTEK”

Részlet Ízis Orákulumából

Utazás: repülővel, az EGYPT AIR menetrendszerinti járatával Budapest – Kairó – Budapest útvonalonElhelyezés: 4*+-os szállodában (Hotel Oasis)Ellátás: félpanzió - svédasztalos reggeli és vacsoraTranszferek: légkondicionált autóbusszalProgram szerint: magyar nyelvű idegenvezetés, csoportkísérő, belépőkMinimum létszám: 16 fő

Program:
1. nap, péntek: Elutazás Kairóba az EGYPTAIR menetrendszerinti járatával. Érkezés után transzfer a kiválasztott szállodába, ahol a szállás elfoglalása után a vendégeket vacsora várja. A vacsorát követően Gondolat Tisztító meditációt tartunk, melynek segítségével megszabadulunk a bennünket fékező, korlátozó és olykor romboló energiáktól. Helyettük befogadó, megértő, elfogadó ,megbocsátó és szeretetteljes energiákkal töltődünk fel, hogy felkészülhessünk az elkövetkező napok testet-lelket ellazító ceremóniáira.

2. nap, szombat: Reggeli után egész napos városnézés: Megtekintjük a híres Gizai Piramisokat
ahol a Csillagkapu meditáció keretében lehetőségünk adódik kapcsolódni a magasabb energetikai szintekhez és érzékelni az ősi erőket testünkben. Ezután folytatjuk utunkat Völgytemplom és Szfinx, Parfüm Palota, Papirusz Múzeum: ahol az utasok megismerkedhetnek a papirusz készítés mesterségével, majd utazunk a Dahsuri Piramishoz. Délután séta és vásárlási lehetőség az egyik leghíresebb bazárban Khan El Khalili bazár.
Vacsora előtt megnyitjuk magunkat a belső utunk és szellemi vezetőnk felé a Belső Hang meditációval. A vacsorát követően fakultatív programlehetőség: Hang és fényjáték a piramisoknál(40 EUR/fő)

3. nap, vasárnap: Reggeli után Memphis-Szakkara félnapos program, melynek során lehetőségünk adódik piramisban meditálni. A Szeretet- Szerelem meditáció alatt a bennünk rejlő szeretet kinyilatkoztatását tapasztalhatjuk meg, azt a csodálatos érzést mely az Univerzummal és a belőle kiáradó, egész világot betöltő szeretet és egység érzésének rezgéseivel tölti fel testünk minden sejtjét. A Fáraó falu megtekintése után a lenyűgöző tárlatot bemutató Egyiptomi Múzeum következik (a királyi múmiák terme külön díj ellenében nézhető meg: kb. 80 EGP). Este vacsora a szállodában. Ezt követően ÍZIS meditációt tartunk mely utunk legfontosabb ceremóniája. A szálloda csodálatos kertjében ellazulva, átéljük a férfi és női energiák egyensúlyának kialakulását testünkben. Ez a legfontosabb alapeleme a harmónia megteremtésének.
A női energiák jelenléte a legfontosabb, mivel általa képessé válunk önmagunk és mások elfogadására, megértésére és szeretetére.
Függetlenül attól, hogy nőről vagy férfiról legyen is szó, mindkét nem esetében a női energiák jelenléte nagyon fontos szerepet tölt be életünkben, elsősorban a párkapcsolatok terén.
Csak akkor vagyunk képesek egyensúlyban lenni önmagunkkal és környezetünkkel, amennyiben ez a két pólus jelen van és képviseli magát személyünkben. Ebben az esetben képessé válunk megérteni és elfogadni önmagunkat, megbocsátani magunknak és szeretetet sugározni személyünknek valamint a Föld valamennyi élőlényének. Nem tudjuk megérteni,szeretni és elfogadni a társunkat, ha a női energiák csak kis mennyiségben vannak jelen energia mezőnkben.
Az Ízis meditáció a női energiák rezgéseinek fokozását segíti elő testünkben.
Leghatékonyabban a magas energetikai rezgésű helyeken tudunk kapcsolódni a női energiákkal,erre pedig Egyiptom tökéletes helyszín.
Ízis az egyiptomi mitológia talán legfontosabb alakja.
Ő a női princípium. A férfi és női princípium egyenlően érvényesült az egyiptomi civilizációban. Osiris és Ízis tettek rendet a káoszban és őrizték annak tökéletes egységét.
Ízist a szerelem ,anyaság, gyereknevelés ,mágia, gyógyítás és béke Istennőjének tekintették.
Oziris testvére és felesége valamint Hórusz anyja volt.

4. nap, hétfő: Reggelit követően elkezdjük programunkat: Kopt Negyed és Mohamed Ali Mecset. Programunk után visszatérünk a szállodába, ahol használhatjuk a wellness szolgáltatásokat. Ez alatt az idő alatt mindenki egyéni gyakorlatot is végez, a saját spirituális szintjének erősítéséhez. Este fakultatív program: sétahajózás a Níluson (45 EUR/fő). Vacsora a szállodában majd Szivárvány meditációval zárjuk spirituális túránkat. A program során valamennyi meditációs és energetikai gyakorlatot Dr. Szemereyné Nagy Melinda a Feng Shui Magazin főszerkesztője vezeti.

5. nap, kedd: Reggeli után indul a transzfer a repülőtérre, utazás Budapestre.

Tervezett programok sorrendje változhat, mivel ezek energetikai programok !

SZÁLLODA Elh. RÉSZVÉTELI DÍJ
OASIS 4*+ félpanzió - 2 á / 155 900
3 á / 153 900
1 ÁGYAS FELÁR 14 600

Az árak tartalmazzák: a repülőjegyet, a szállást, svédasztalos félpanziós ellátást, a transzfereket és a leírásban szereplő programok költségét, wellness szolgáltatásokat(fitness terem és medence használat, 1 alkalom szauna használat, 60 perces aromaterápiás masszázs), idegenvezető és a belépők díját, baksist.
Külön fizetendő: reptéri illetékek: 28 000.-, vízumdíj: 7 000.-, sztornó biztosítás: a részvételi díj: 2 %-a, betegség-, baleset-, poggyászbiztosítás (410 Ft/fő/nap-tól).
Gyermekkedvezmény: 2-12 éves korig: 30% (1 gyermek 2 felnőttel egy szobában!)
Áraink 1 USD = 210.-Ft valuta eladási árfolyamig változatlanok.A légitársaság fenntartja az illetékek változtatásának jogát.

GOLDEN ROADS, Utazási iroda
1054.Budapest, Szabadságtér 7. (Bank Center)
Tel: 301-0927Tel/fax: 302-1154
Emai-l: goldenroads@goldenroads.hu
www.goldenroads.hu

Nincsenek megjegyzések: