2007-05-10

Ezüst tükör Önismereti klub

„Ami könnyen elérhető, az a felszínen csillog. Ami érték, olykor fénytelen, és a mélyre kell ásni érte! Amiben a sokaság élvezetét leli, sivár és illanó gyönyörűséget kínál. Amiről én beszélek, az a felszínről nem látható, és bensődben derül.” Seneca

Hétfőn május 14.-én 17.30h-tól szeretettel várlak benneteket

Bármilyen kérdésed van, ami asztrológiával, álmaiddal, vagy az életeddel kapcsolatos, gyere és tedd fel bátran. Klubunk célja, hogy megismerkedjünk hasonló érdeklődésű emberekkel, akik már elkezdtek az ezotéria felé nyitni, de a sok tanfolyam között nem tudják eldönteni, mit is válasszanak. Vagy már túl vannak tanfolyamokon és keresik az összefüggéseket. Olvastál egy jó könyvet és szeretnéd másoknak is ajánlani, vagy megbeszélni? Gyere és tedd meg itt! Nekünk fontos vagy és kíváncsiak vagyunk Rád! Hiszen tudjuk, a külvilág tükör. Kitől tanulhatnánk legtöbbet, ha nem egymástól?

A 3. alkalom témája:

"Álmaink világa és álomértelmezési technikák bemutatása"

Akinek van, hozza el saját Tarot kártyáját, mert kirakási módszert mutatok. (természetesen nálam is lesz) Ha van Saját radix horoszkópotok, hozzátok magatokkal, ha nincs, akkor is lehetőség van ott kinyomtatni, de, ha biztosra akarsz menni, küldj nekem e-mailt a pontos születési időpontoddal és helyével, akkor én viszem Neked:)

Üdvözlettel és szeretettel: Judit - juditkor@freemail.hu

További alkalom, havonta egyszer, hétfői napon.

Belépő: 1000Ft

Szeretettel vár mindenkit: Koródy Judit klubvezető http://www.aranybuddha.hu/terapiak/spiritualis/asztrologia/horoszkop

Nincsenek megjegyzések: