2007-09-01

Sámán technikák, gyakorlatok – két napos kurzus Győrben Ute Fechter vezetésével

Időpont : 2007. szeptember 15-16-a, szombat és vasárnap 10-18 óráig.

Helyszín : Győr (Győrújbarát), Sokoró Ökológiai Park,BM köz 1.


A két nap alatt Ute különböző ősi gyógyító módszereket tanít. Így a kelta („a Lélek Életfája") és az észak-amerikai indián (a „Gördülő Dob") csodálatos erejű és hatású tisztító, gyógyító technikákat. Ezek mellett számtalan dobolás, éneklés, táncos gyakorlat is lesz és megismerkedhetünk a sámán hagyomány és szemlélet világszerte létező alapelveivel, bölcsességével.

Ute Fechter München mellett él családjával. Hosszú évek óta tanulja és tanítja – saját központjában – a világ számtalan ősi kultúrájának gyógyító, lélekemelő módszereit, szemléletét. Az Ausztriában élő Paul Ussucic tanítványa. Én tavaly nyáron ismertem meg Ausztriában, egy Sámán-, és gyógyító találkozón. Szeretet teli, mosolygós lénye rögtön megragadott. Többet saját honlapján ( www.seeschamane.de) tudhatsz meg róla.

Hozni valók: takarók, polifoam (földön ülünk), jegyzet, kényelmes ruha, váltóruha a kinti feladatokhoz, élelem, inni való. Dobot és csörgőt is hozhatsz, ha van (nem baj, ha nincs).

A két napos program ára 15.000 forint, mely tartalmazza a tanítást és a szállást (gyönyörű környezetben, négy hektáros természetvédelmi területen lévő, komfortos házban, ágyneműs szobákkal, WC-kkel, fürdőszobákkal, konyhával). Vonattal érkezőknek tudunk segíteni az állomástól a helyszínig eljutásban!


Jelentkezés (maximum 30 fő!) és további felvilágosítás:

Sólyomfi-Nagy Zoltán: 06-20-363-0476, solyom7@gmail.com


Áldás


2 megjegyzés:

Unknown írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Névtelen írta...

Győri szállások, Panziók