2007-09-01

Sámán technikák, gyakorlatok – két napos kurzus Győrben Ute Fechter vezetésével

Időpont : 2007. szeptember 15-16-a, szombat és vasárnap 10-18 óráig.

Helyszín : Győr (Győrújbarát), Sokoró Ökológiai Park,BM köz 1.


A két nap alatt Ute különböző ősi gyógyító módszereket tanít. Így a kelta („a Lélek Életfája") és az észak-amerikai indián (a „Gördülő Dob") csodálatos erejű és hatású tisztító, gyógyító technikákat. Ezek mellett számtalan dobolás, éneklés, táncos gyakorlat is lesz és megismerkedhetünk a sámán hagyomány és szemlélet világszerte létező alapelveivel, bölcsességével.

Ute Fechter München mellett él családjával. Hosszú évek óta tanulja és tanítja – saját központjában – a világ számtalan ősi kultúrájának gyógyító, lélekemelő módszereit, szemléletét. Az Ausztriában élő Paul Ussucic tanítványa. Én tavaly nyáron ismertem meg Ausztriában, egy Sámán-, és gyógyító találkozón. Szeretet teli, mosolygós lénye rögtön megragadott. Többet saját honlapján ( www.seeschamane.de) tudhatsz meg róla.

Hozni valók: takarók, polifoam (földön ülünk), jegyzet, kényelmes ruha, váltóruha a kinti feladatokhoz, élelem, inni való. Dobot és csörgőt is hozhatsz, ha van (nem baj, ha nincs).

A két napos program ára 15.000 forint, mely tartalmazza a tanítást és a szállást (gyönyörű környezetben, négy hektáros természetvédelmi területen lévő, komfortos házban, ágyneműs szobákkal, WC-kkel, fürdőszobákkal, konyhával). Vonattal érkezőknek tudunk segíteni az állomástól a helyszínig eljutásban!


Jelentkezés (maximum 30 fő!) és további felvilágosítás:

Sólyomfi-Nagy Zoltán: 06-20-363-0476, solyom7@gmail.com


Áldás


NEMZETKÖZI KRISTÁLYKOPONYA FESZTIVÁL MAGYARORSZÁGON

A kristálykoponyákat a világ egyik legnagyobb misztériumaként tartják számon. A 19 században fedezték fel Mexikóban és Közép Amerikában a legtöbb ősi kristálykoponyát.
Ugyan a felfedezésük megtörtént, még ma, a 21.században sem tudják igazából megfejteni kik és milyen céllal készítették őket.
Ennek ellenére köztudott, hogy mindazok, akik saját kristálykoponyákkal rendelkeznek vagy valaha lehetőségük adódott kezükben tartani ilyen darabot, életük lényegesen megváltozott.
Világszerte sámánok és bölcsek sokasága ismeri a kristálykoponyák titkát, de mivel ez a téma szent számukra, nem nagyon osztják meg részleteit .
Ugyanakkor azt is tudják ,hogy ezek a kristálykoponyák milyen kiemelkedő szereppel bírnak az emberiség spirituális fejlődésének útján.

Mi is a kristálykoponya lényegében?

Nem más, mint egy kristály tömb, melyet koponya alakúra csiszoltak.
Aki azonban elkezdi tüzetesebben tanulmányozni a kristálykoponyákat, rájön a bennük rejlő mély és ősi tudásra és megérti, milyen szerepet töltenek be ezek a tárgyak az emberiség életében a béke és harmónia megtalálásában.
A kristálykoponyákról szóló információ egy nagyon komplex anyag. Az egséz téma leginkább egy kirakós játékra hasonlít, ahol egye szabályok és utak betartása nélkül soha nem lehet a teljes képet meglelni. ,éppen ezért a világ egyik legnagyobb misztériumaként is tartják számon e témát.
Világunk tele van hasonló, megválaszolatlan mistztériumokkal, mint a piramisok, a gabona körök, dolmenek, Nazca vonalak stb.
A kristálykoponyák titka is része ennek a megmagyarázatlan rejtálynek.
A legtöbb ősi kristálykoponyát Közép és Délamerika ősi ,letűnt romjai körül találtak és azóta sem érkezett magyarázat eredetükre vagy funkciójukra.
Régészek sora tagadja, hogy ezeknek az ősi civilizációknak birtokában lett volna a kvarckristály csiszolásának tudománya, mivel egyetlen fennmaradt bizonyíték sem indokolja ezt a tényt.
Ugyanakkor az is furcsa, hogy a tudósok nem akarnak foglalkozni a kristálykoponyák tanulmányozásával, mintha attól félnének, hogy a bennük rejlő tudás más fényben tüntethetné fel az általunk valóságnak hitt világot.
Az ősi kristálykoponyák őrzői között sokan akadnak, akik legendák sorát ismerik. Ezek egytől -egyig arról szólnak, hogy egy ismeretlen, fejlett civilizáció bízta rájuk a kristálykoponyákat, hogy a bennük rejlő tudás segítse az emberiség fejlődését és szabadság iránti vágyát a béke jegyében.
Érdekes megjegyezni azt a tényt is, hogy az ősi kristálykoponyák, a fizika törvényeinek ellentmondva ,képesek súlyukat, térfogatukat és akár teljes alakjukat is időnként megváltoztatni.
Az iménti részlet Joshua és Blue Arrow Rainbow (olvasóink DesyRaibowként ismerik)
Kristálykoponyákról szóló könyvéből származik,melyből részletet majd a rendezvényre magyar nyelven is biztosítunk a résztvevőknek .Ők lesznek
a fesztivál fő vendégei is.Magukkal hozzák ismét több mint 40 kristálykoponyájukat, hogy mindenki megcsodálhassa és kellemes tapasztalatra tehessen szert általuk.
André Siegel Németországban született .Kisgyerekkorától megtanulta nagyszüleitől, a természet törvényeinek tiszteletben tartását és a környezet védelmét.
Hosszú idő óta vonzza a kristályok rezgései, jelenleg Németországban kristálykoponya szakértő, tanfolyam oktató és előadó.
Feleségével, Mónikával a kristálykoponyák lenyűgöző erejét tanulmányozzák és megértették azok számukra szánt üzenetét a saját belső útjuk megtalálásán keresztül.
Frankfurt közelében laknak négy gyerekükkel és folyamatos tanfolyamokat tartanak a kristályokról, kristály koponyákról, a lakások energetikai harmonizálásáról.
André és felesége birtokában 3 nagyon régi kristálykoponya van.
1.Big Daddy,mely 4,5 kilós,
2.Kis Huncut,1,6 kg
3.Shenoah,2 kg.
E három kristálykoponya 1999 óta van a családnál, valamennyi hegyikristályból készült.
Valamennyi koponya Dél Amerikából származik, és bár nem egyszerre kerültek Andréékhoz, ugyanazon a csatornán keresztül érkeztek. Több német nyelvű médiában is megjelentették és tudományos bizonyítékok szerint a régi koponyák közé sorolhatóak.
André előadásának témái:
1,Különféle technikák bemutatása a kristályokkal és különösképp a kristálykoponyákkal való munka során
2. A kristályok tisztítása és újrafeltöltése
3.Milyen szempontokat kell figyelembe venni, amikor kristályokat vagy kristálykoponyát vásárolunk
a 2 napos rendezvény egyik fénypontja a kristálykoponyákkal való együttes meditáció lesz, mely során valamennyi résztvevő információkat szerezhet múltjával, jelenével vagy épp jövőjével kapcsolatos feladatairól.
(André Siegel)
Kathleen Murray Skóciából érkezik és magával hozza ősi kristálykoponyáit, melyeket eddig nagyon kevés helyen lehetett együtt látni.
1997 óta foglalkozik kristálykoponyákkal .Tapasztalatait előadások és tanfolyamok formájában osztja meg az érdeklődőkkel.
Kristálykoponyáinak főként a Föld gyógyítása és az emberiség harmóniájának javítása a fő feladatuk.
A budapesti fesztiválon Kathleen hangtálakkal, dobbal és a kristálykoponyák segítségével egy olyan világba kalauzolja el a résztvevőket, melyben mindenki megélheti az Ősi Szeretet Forrásának hangulatát.
Három régi kristálykoponya őrzője, melyeket magával hoz a fesztiválra, tehát a résztvevők találkozhatnak velük.
Mindhárom koponya jádéból készült és emberi koponya nagyságúak.
Lydia Trauttenberg Guatemalából érkezik és 5 ősi maya kristálykoponyát hoz magával.Többek között
1." Mama Jolompek"- A HATALMAS ŐS KŐ FEJE- 2005-ben került Lydiához
Lydia szerint a budapesti nemzetközi fesztivál résztvevőinek csodában lesz részük, ha megtapasztalhatják e kristálykoponya mágikus hatását.
Elsősorban földgyógyítóként ismert. Már a megjelenése is hasonló, mint a bolygónké. Rengeteg repedés, törés és számos egyenetlenség tapasztalható a felszínén.
Lydia engedélyt kapott a kristálykoponyától, hogy Magyarországra hozhassa és itt is szerepet kapjon a Föld gyógyításában.
2. Ek-Metzeu Chuk'Aj -A KOZMOS SÖTÉT EREJE A MÁSODIK KRISTÁLYKOPONYÁNAK, mely obszidiánból készült és 2006-ban került Kathleen tulajdonába.
Keqchi ősi maya törzs leszármazottainak öreg bölcsei adták Lydia megőrzésre tavaly a kristálykoponyát, melyre egy guatemalai barlangban találtak rá, 25 évvel ezelőtt. Lydia előadása főként a maja civilizációra és a maja szent helyek bemutatására fókuszál.
2007 OKTÓBER 13-14-ÉN RENDEZZÜK BUDAPESTEN A NEMZETKÖZI KRISTÁLYKOPONYA FESZTIVÁLT, MELYRE HAZAI ÉS NEMZETKÖZI KRISTÁLYKOPONYA SZAKÉRTŐK ÉRKEZNEK, több mint száz kristálykoponya társaságában. A kristálykoponyák közül ősi darabok is lesznek, elsőként Magyarországon.
HELYSZÍN: MAGYAR KULTÚRA HÁZA
I KER.SZENTHÁROMSÁG TÉR 6.
IDŐPONT: OKTÓBER 13-14,10.00-18.00
BELÉPŐ: 2000 Ft./nap
Személyes tanácsadás: 3000 Ft.