2007-04-16

Hanggyógyászat

Miről szól a hanggyógyászat:

A hanggyógyászat egy nagyon ősi gyógymód. A Védák a kozmikus OM hang óta eredeztetik a hang megnyilvánulását a létzezésben. Ez a kozmikus hang amelynek csak közelítő ejtése az OM valójában az univerzum állandóan lüktető ritmikus rezgése. Amikor valaki ebben a kozmikus lüktetésben él akkor számára minden tiszta szinten válik megtapasztalhatóvá. A szeretet és a béke érzései és legfőképp az egységérzet az ami jelzi hogy kapcsolatba kerültünk lényünk eme ősi alapjával. Az OM a megnyilvánulatlan létbirodalom szimbóluma is egyben. Ezt követi ebből fejlik ki az AH mint a megnyilvánulás hangja. Amikor a csecsemő megszületik megnyílvánítja létét az ÁH hanggal. Ez az ÁH hang utána az egész életünket végigkíséri és amikor megvalósítjuk az OM-hoz (Istenhez, Allahhoz, Buddhához, Krisnához,Taohoz...stb) való visszatérés visszaemlékezés lépését akkor létrejön a HUNG mint az egységhez visszafordító kozmikus jel. Ekkor mindaz amit jónak rossznak láttunk a világban valójában tanító vagy tisztító tapasztalattá alakul és tiszta szinten mutatja meg az arcát. A hanggyógyászat arról szól hogyan valósíthatjuk meg a testünk sejtszerkezetében a zavaró érzelmeink és gondolataink miatt elhangolódott rezgések újboli tisztaságát. Majd hogyan hozhatjuk egyensúlyba a megtisztított részeket hogy visszanyerhessük eredeti tiszta energetikai és fizikai alaprajztunkat és ezáltal az Egész-séges létünket. Olyan módszerek alkalmazásáról van szó amelyek képesek a hang által átmosatni újrarendezni sejtszinten az egész Fizikai, mentális, emocionális és spirituális testünket.

Két része van:

Az egyik az eszközös hanggyógyászat (Didgeridoo, hangtálak, dobok, csengők, cintányérok, csörgők... stb.
a másik az eszköztelen vagyis a velünk született eszköz azaz a tiszta emberi hanggal való gyógyászat.

Aminek szintén két része van: Az egyik a közönséges emberi hanggal való gyógyítás, a másik meg a speciális úgynevezett kiképzett hanggal való gyógyítás.
Mit ad a tíz részes tanfolyam:
A tanfolyam ami által kifejleszthető az emberi hangról való mélyebb tudatosság és ezáltal a hang gyógyító eszközként való használata tíz részes és az eszköztelen (emberi hang) gyógyászatról szól.
Tízszer 1 és 1/2 órás képzés ami fokozatosan építi ki a saját hangunkkal való megbarátkozást (nagyon sokan nem tudják elfogadni saját hangukat és ezáltal is már belső gátlásokkal küszködnek) ahol előszőr is megtanuljuk értékelni a hangunkat. Megtanuljuk hogy a hang eredményes használatához nem szükséges szép hang hiszen nem a hang az ami gyógyít hanem a hangon keresztül utaztatott személyes energia. A hang csak egy pálya ami gyors utat ad a gyógyító energiák megnyilvánulása számára.A résztvevők megtanulják hogyan érzékeljék szerveik belső lüktető ritmusait a szívük dobogása által keltett áramokat a szív dobbanás hangját és annak felhasználását energiapumpáló gyógyerejét magunk vagy mások számára. Megtanulják gyógyítani önmagukat saját hangjaik által átmosatni egész lényüket hangokkal. Megtanulják azt is hogyan használják fel saját hangjukat mások gyógyítására. A hang és a mudrák szent kéztartások kapcsolatát a vizualizáció és hang kapcsolatát a légzés és hangkiadás kapcsolatát, szellemgyógyászatot hanggal, féldrágakövek használatát azok hanggal való feltöltését erőteljes szimbólumokon keresztül, a víz hanggal való feltöltését energetizálását különböző tibeti mantrákkal a chakráik energiaközpontjaik aktiválását különböző szanszkrit maghangokkal.
Tanítást kapnak a mantrákról és azok használatáról.

Speciális képzés:
Aki a tíz részes hanggyógyító tanfolyamon részt vesz ami előkészíti a hangot a magasabb hanggyógyászati tevékenységre az az utolsó két alkalommal megtanulja elsajátítani a tibeti gyógyító mély kettős hangot (kargyraa) amit a tibeti kolostorokban a szerzetesek akkor használnak amikor a mantráknak plussz erőt kívánnak adni amikor tantrikus szertartásaikat magasabb erőkkel szeretnék felruházni ezáltal nagyobb hatékonysággal is. Meg a tibeti szivárványhangot (dzsa dral khoomey felhangének) amit arra használunk hogy a mezőnkben levő minden tisztátalanság szivárványszínű fényekké oldódjon és táplálja megerősítse a mandalát azaz az auramezőnket. Innen kapta szivárványhang elnevezését mert amikor kiadjuk a felhangokat akkor fokozottabb működésre késztetjük a chakrákat ami által azok kiáramoltatják különböző színek formájában az egészséget stabilizáló rezgéseket. Szegedi képzési tapasztalataim szerint minden érdeklődő képes elsajátítani ezeket a különleges gyógyító hangfrekvenciákat alapszinten ha kellően előedzi a megfelelő módszerekkel a torkát. Megfigyelésem hogy mindenki attól függően képes egyik vagy másik különleges hangkiadást megtanulni hogy inkább yin nőies energiák vannak az energiarendszerében többségben vagy inkább yang azaz férfias energiák. A yin tipusú emberek a mély kettőshangot (a "one voice chord"-ot ) a yang tipusú emberek meg a szivárványhangot a khoomeyt képesek jobban elsajátítani. Az alapszintű képzés azt jelenti hogy a torok kezdeti átformálása megkezdődik a tanfolyam végén és a megfelelő módszerek további gyakorlásával (ehhez nincs külön tanfolyam ha valaki megkapta a módszert nincs más dolga mint otthon szorgalmasan gyakorolni) hónapok vagy évek alatt automatikusan csiszolódni fog a hangja ahogy alakul át a hangkiadás mechanizmusa és ahogy a torok hozzászokik ehhez a furcsa invokáláshoz. Nagyon fontos hogy képzés nélkül senki ne kisérletezzen otthon ezekkel a frekvenciákkal mert a helytelen módszer miatt túleröltetheti hangszálait és bevérezhet a torok, vagy a nagy erőlködés hatására ami szintén a helytelen végzésből fakadhat megrepesztheti vele a saját nyaki erét. Ezek a különleges hangok habár erőltetett kiadásúnak hangzanak egyáltalán nem eröltetettek csak a hangzásuk ilyen. Ez egy lágy rendszer mert az energiákat csak laza lágy tisztítórendszerrel lehet akadálymentesen áramoltatni. Ahol feszültség van ott betegség keletkezik.

Az órák felépítése, egy másfél órás alkalom három részes és így néz ki:
1. Ismétlés elõzõ óra gyakorlati anyagának gyakorlása (elsõ fél óra) (elsõ alkalommal barátkozás saját hangunkkal)
2. Öngyógyító és másokat gyógyító hangtechnikák átadása és gyakorlása (második fél óra)
3. Speciális hangképzés (harmadik fél óra)

Minden óra végén azaz tíz alkalommal elkezdõdik a felhangképzés és torokének átadása!

Amit hozni kell mindenkinek:
- laza öltözet az alhast nem szoríthatja a ruha (lessz mozgásos gyakorlat is)
- jegyzetfüzet és toll (szimbólumok rajzolásához,mantrákhoz,jegyzeteléshez)
- bármilyen fajta fél drágakõ vagy kristály (hangprogramozáshoz)
- egy üreskis zárható üveg(behangolt víz készítéséhez)

NAGYON FONTOS!!!
Kérjük, hogy csak elszánt érdeklôdôk jelentkezzenek. Olyanok, akik biztos végigjárják a 10 alkalmat. A tanfolyam anyaga egymásra épül. Ha csak egy alkalmat hagytok ki akkor nem maradtok le de annak a napnak is ki kell fizetni az árát! A tanfolyam teljes ára 15000.-Ft. aza alkalmanként 1500.- Ft.
Aki egyben kifizeti, annak 10% kedvezményt tudunk adni a tanfolyam árából. (13500.-)

Szeretettel várok a tanfolyamra minden érdeklődőt: Szenge
Részletek rólam >>> klikk

Hangmasszázs
Hangfürdő
Didgeridoo
Transztánc
Hangmasszázs mûhely
Gyógyító rezgések
Hanggyógyászat

2007-04-15

A Zene Megértése

Egy nagyon fontos, egyedülálló tanfolyamról szeretnék hírt adni.
Egy amerikai zenei producer, zongorista és zeneszerző, Duncan Lorien, egy olyan tanfolyamot tart világszerte, amihez foghatót életemben nem láttam még. Zenét és kreatív kommunikációt tanít egy speciális módszerrel. Hivatásos zenészként, előadóművészként, sok társamhoz hasonlóan azt tudom mondani, hogy az ő 4 napos tanfolyamán többet tanultam a zenéről és a kommunikációról, mint bárhol korábban. Akit valaha érdekelt a zene, a művészet, a kommunikáció, és szeretné igazán megérteni, és szeretne konyítani a gitárhoz, a zongorához, sőt, szeretné BÁRMILYEN területen fényévekkel fejleszteni a kommunikációs képességét, hát ez a tanfolyam kihagyhatatlan. Magyarországon idén csak egy alkalommal, májusban tart tanfolyamot, korlátozott a létszám.
Zeneileg kezdőknek is ajánlott, nincs képzettségi feltétel. Korhatár 14 év.

A tanfolyam címe: A Zene Megértése.
4 napos, napi 8 órában.
A tanfolyam időpontja: 2007. május 10-13.
Ára: 50.000 Ft
Érdeklődés: 06-20-3451602, vagy muveszkepzo@t-online.hu

2007-04-10

Szférák Zenéje

2007 április 26. este 8-kor a Sambhala Tibet Központban
(VIII. Lõrinc pap tér 2. fszt. kapucsengõ 15)

Szférák Zenéje koncert lesz Laár Andrássa, aki gitáron fogja alkotni velem a Szférák Zenéjét.
Ez az Örökkévalóságnak egy különleges pillanata.

Fekete- Kiss Sándor – szintetizátorok
Laár András - gitár
Belépõ 1000 Ft. 12 év alatt ingyenes
Fekete-Kiss Sándor
www.hangdala.hu
www.szferakzeneje.hu

2007-04-03

A Buda Táltos Szellemi Közösség dobkörei

A Buda Táltos Szellemi Közösség dobkörei
Somogyi István vezetésével

Hogy találkozzunk egy-mással és ön-magunk-kal!

Helyszín:
Budapest, V. ker. Semmelweis u. 1-3.
Magyarok Háza (II. emelet / Arany János terem)

Idõpontok:
2007.02.04, 03.04, 04.01, 04.29, 06.03. / vasárnap
17.00- 20.00-h-ig

Információ:
Somogyi István 06 / 20 / 585 - 8877
Bendli Erzsébet 06 / 20 / 256 - 6647

2007-04-02

Az aszpartam-titok

A hétköznapi emberek célirányos aszpartam-mérgezése a nyolcvanas évek óta jól õrzött titok. Számos kutatás és a tapasztalatok egyértelmûen kimutatták mérgezõ és betegségeket elõidézõ hatását. Az aszpartam egy veszélyes adalékanyag, ami a testbe kerülve rákkeltõ anyagokra bomlik, és elmegy modernkori horrornak, amit odabent mûvel. Vajon miért nem lehetett hallani errõl eddig? A diéta-ipar egy dollármilliárdos üzlet. Az ember azt gondolná, hogy a könyvek szerzõi, vagy az élelmiszeripari cégek húzzák a nagy hasznot belõle. És nem. Persze nekik sem megy rosszul, de a játszma igazi nyertese a gyógyszeripar. Hogy hogy jön a gyógyszer az aszpartamhoz? Egyszerû. Egy gyógyszercég kutatója fedezte fel véletlenül az aszpartamot, egy fekély elleni szerrel való kísérletezés közben. A cég pedig a G.D. Searle, aki gyógyszergyártó létére képes volt 28 millió dolláros veszteséget elkönyvelni, és több száz, a gyógyszereik miatti káros mellékhatások ügyében indított pert elveszteni. Ugye, milyen megbízhatónak tûnnek?A Searle egyik leányvállalatát végül a Monsanto vásárolta meg, és NutraSweet néven dobta piacra az édesítõszert.Izgalmuk érthetõ volt, hiszen ez a szer több százszor édesebb a cukornál, fillérekbe kerül elõállítani, és a diéta-nemzet minden ilyenre vevõ. A probléma ott kezdõdött, hogy az amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerellenõrzõ Hivatal, az FDA nem óhajtotta engedélyezni a felhasználását, lévén az anyag bizonyítottan rákkeltõ, és az idegeket is károsítja. Késõbb valahogy eltûntek a vizsgálati dokumentumok, a kísérletekhez használt egerek nem voltak hozzáférhetõek boncolásra, és a kormányhoz eljuttatott dokumentumokban már csak néhány homályos következtetés szerepelt. Ennyi elég is volt a frissen megválasztott Reagan elnöknek, aki beiktatása másnapján(!) leváltotta az FDA addig tiltakozó elnökét, és Arthur Hayest ültette a helyébe, aki azonnal felülvizsgálta a "túl szigorú" megkötéseket, és engedélyezte az aszpartam használatát a száraz élelmiszerekben. Nem sokkal késõbb elindult az a rémálom, ami a mai napig nem hajlandó alábbhagyni. 1992-re a Nutra-Sweetnek már engedélye volt az aszpartam üdítõitalokban és gyerekvitaminokban való felhasználására, szerzõdést kötöttek a Coca-Cola és a Pepsi céggel, mint a cégek kizárólagos aszpartam-ellátója, és az FDA ekkor fogadta el a NutraSweet kérvényét az aszpartam nagy mennyiségû, szabad forgalomba hozataláról. Ekkoriban kezdõdött, hogy emberek megmagyarázhatatlan betegségekkel, tünetekkel fordultak orvoshoz, és a tudomány széttárta a karját: nem tudtak rájönni, mi okozza a bajt. Az aszpartam mellékhatásai lehetnek fokozatosak, vagy azonnali reakciók is. Dr. Lendon Smith amerikai orvos szerint rendkívül sok ember szenved az aszpartam káros mellékhatásaitól, de fogalmuk sincs, hogy a gyógyszerek, kezelések és gyógynövények miért nem enyhítik a tüneteiket. Több, mint 90 mellékhatást tulajdonítanak az aszpartam fogyasztásának.Hihetetlennek tûnik, ugye? Pedig sajnos igaz! Vedd tudomásul! Mi adjuk be agyereknek a rágóval, üdítõitallal!!!Hogy képes egyetlen vegyi anyag ekkora kárt okozni? Az aszpartam a vérbe kerülve lebomlik, és így képes keresztülutazni az egész testen, és bármilyen szövetbe lerakódni. A ciklamáttal vagy a szacharinnal ellentétben az aszpartamot megemészti a szervezet. Elfogyasztása után a benne lévõ metanol (faszesz) formaldehiddé, majd hangyasavvá változik. A formaldehid belégzése halálos, rákkeltõ. További összetevõi, a fenil-alanin és az aszparginsav pedig mérgezõek.A hatás feltûnés mentes ,ergo apránként öl. Aztán bizonyítsd be, ha tudod...Ha mégis megpróbálnád, "védelmed érdekében" a legtöbb termékre rá is íratják, hogy "fenil-alanin forrást tartalmaz..."Ja... hogy a fenil-alanin forrásról nem idegméregre asszociáltál? Hááát.... A te bajod. Miért nem tájékozódtál? Törvényileg ez által támadhatatlan. Mindenki jól jár, a fogyasztókat leszámítva.Emlékezz az USA volt külügyminiszterének, Robert McNamara sajtónyilatkozatára: "Drákói intézkedéseket kell foganatosítanuk a népesség lélekszámának csökkentése céljából, ha kell, a lakosság akarata ellenére. A születési arányszámok csökkentése elégtelennek bizonyult, ezért a halálozási rátát kell növelnünk. Hogyan? Csakis természetes eszközökkel: Éhínséggel és betegséggel." Most már tudsz róla! Van választásod, hogy részt veszel vagy sem ebben az embertelen és burkolt népességszabályozási programban... Gondolj szeretteidre!!! Ha a késõbb felsorolt mellékhatásokból többet is észleltél már magadon, esetleg fizikailag megmagyarázhatatlanul gyengülsz, azonnal tedd le a diétás kólát. És ha még semmilyen reakciót nem észleltél, azon szerencsések közé tartozol, akik visszafordíthatatlan károsodások nélkül úszhatják meg az eddigi aszpartam-fogyasztást, már amennyiben egy életre elfelejted az ezzel édesített élelmiszereket. És ez nem vicc. Az FDA-hoz mindössze néhány év alatt több, mint tízezer NutraSweettel kapcsolatos panaszbejelentés érkezett, amely az összes beérkezõ panasz 80 százalékát tette ki. Ennek ellenére az Élelmiszer- és Gyógyszerellenõrzõ Hivatal semmit nem tett annak érdekében, hogy tájékoztassa a közönséget, akik egyértelmûnek gondolják azt, hogy ha egy termék agyon van reklámozva, az csakis egészséges lehet. Az aszpartam ellenesek elnöke szerint: "Az aszpartam az egyetlen olyan génmanipulált termék, amelyrõl tényleges bizonyítékaink, világos nyilvántartásaink és esettörténetek vannak, melyek azt bizonyítják, hogy tömegbetegségeket és halált okozhat." Valószínûleg nem véletlen, hogy a gyógynövénybõl nyert és teljesen ártalmatlan szteviát, mint elterjedt versenytársat viszont betiltották jó idõre az Egyesült Államokban. Épp pár hónappal az elõtt, hogy a NutraSweet, mint asztali édesítõ forgalomba került volna. És talán az sem véletlen, hogy Új-Zélandon ma már tiltott adalékanyagnak számít az aszpartam. Hogy miért nem mindenhol? Szenzációs PR-úthengert vezet a NutraSweet. Nagyon meggyõzõek, és ahol az aszpartam ellen szólók felütik a fejüket, õk megjelennek, és elhiteltelenítik a forrást. Azért a több milliárdért évente... Szerencsére az Egyesült Királyság és az Európai Unió is elfogadta azt a javaslatot, hogy végezzenek független kutatásokat az aszpartam biztonságos" mivoltával kapcsolatban. Mintha már benne is lenne a válasz. Ha ez mind hihetetlennek is hangzik számodra, biztos, ami biztos" alapon azért olvasd el a címkét, és légy résen mindennel, ami "light", mert aki cukormentesen szeretne táplálkozni, lépten-nyomon csak aszpartamba botlik. Engedd meg szeretteidnek, hogy eldöntsék saját maguk, mit választanakNéhány tipikus termék, amit ezzel édesítenek: szénsavas és rostos üdítõital, joghurt, fagylalt, reggeli készítmények, pezsgõtabletta, sportital, gyerekvitamin(!), lekvár, szinte minden rágógumi, diabetikus termékek, és maguk az édesítõszerek (kevés kivétellel): folyékony, tabletta, kristályos és por variációkban. Az aszpartam néhány mellékhatása: látászavarok, szemfájdalom, fülcsengés, hallásgyengülés, epilepsziás görcsök, migrénes fejfájás, egyensúlyzavarok, memóriavesztés, állandó álmosság, végtagzsibbadás, részleges bénulás, remegés, depresszió, ingerlékenység, agresszió, álmatlanság, fóbiák, szapora szívverés, légzési nehézségek, hányinger, hasmenés, véres széklet, hasfájás, nyelési fájdalom, bõrviszketés, kiütések, asztma, herpesz, tályog, menstruációs zavarok, a haj elvékonyodása, hajhullás, hirtelen súlyvesztés, fokozatos súlygyarapodás, fájdalmas vizelés túlzott szomjúság, bedagadt lábak, visszafordíthatatlan agykárosodás, születési rendellenességek, gyomorfekély, izületi fájdalmak, és még sokáig sorolhatnánk... "

Fedezze fel Ön is, rejtett tartalékait!>>> http://www.bioexpress.hu
mailto: ugyfelszolgalat@bioexpress.hu

2007-04-01

Aktuális mûhelyeink

Utazás a Tested Körül - Hangmasszázs műhely
Ápr.21.Szo 10:00-17:00

A Hang teljességét senki sem ismeri. Megismerhetetlen. Az ember csak megjelenését és hatását képes vizsgálni, mivel a határtalan Univerzum határtalan akkordokon rezeg. Azonban a Hang mindenségét, teremtô erejét megtapasztalhatod, mert a hangod te vagy.
A.J. Christian: A Teljesség Hangja

1 napos műhely tibeti hangtálakkal

A csend
A hang
A hang születése a csendből
A hang eredete
A hang gyógyító ereje

Merülj el a hangok tengerében ...

1 napos műhely, ahol mindezt a saját testeden megtapasztalhatod és kipróbálhatod. 1 nap, ahol bevezetlek
a tibeti hangtálak csodálatos és misztikus világába, a hangmasszázs nyújtotta testi, lelki ellazulás élményébe,
a hangmasszázs otthoni használatába.

A hangmasszázs fontosabb hatásai:
- Minden stressz okozta feszültség és probléma oldása
- Háti és deráktáji fájdalmak fellazítása és megszüntetése
- Nyaki és vállizomzat lazítása
- Fejfájás megszüntetése
- Az emésztés szabályozása
- Alhasi görcsök oldása
- Vérkeringés javítás
- Energia blokkok oldása
- Az aura és a csakrák tisztítása, energetizálása
- Öngyógyító folyamatok beindítása
- A légzés javítása és mélyítése
- Koncentráció javítása
- Továbbiakban alakalmazható gyerekeknél:
- Tanulási nehézségek esetén
- Hipperaktivitásnál, koncentrációs
- Alvási problémáknál
A tálak hangja megérinti a legbensőbb énünket, harmóniát teremt lelkünkben és testünkben

Idôpont: Ápr.21.Szombat, 10:00-17:00
Helyszín: Arany Buddha Alternativ Egészségközpont, Budapest, IX. Lónyay utca 36
A foglalkozást vezeti: Molnár Ágnes terapeuta
Ára: 10 000.- Ft
Bejelentkezés: Jelentkezési lap kitöltésével és 5000.- Ft elôleg befizetével

A mûhelyek nem tanfolyamok! A személyi fejlôdést, a relaxációra való képességet, a testi érzetek szenzibilizálását, a testi-lelki harmóniát, kikapcsolódást és felfrissülést segítik.

Hangmasszázs Fórum
_____________________________________________________________

ARANY BUDDHA - Aktuális Programjaink - Naprakész

Áprilisi programjaink:

Ápr.01.Vas 09:00-17:00 Csakra-kommunikáció Tréning II.- Öngyógyítás és védelem
Ápr.02.Hé 17:00-18:30 Luna jóga – 1./2./3.-as csakra-tisztító és erôsítô jóga - Varga Ildikó
Ápr.02.Hé 18:30-20:00 Kezdô hastánc – Ordódy Luca
Ápr.03.Ke 17:30-19:00 Kezdô hastánc - Ordódy Luca
Ápr.03.Ke 19:00-20:30 AOL légzésterápia – csak tanfolyamot végzetteknek (elmarad!)
Ápr.04.Sze 17:00-18:30 Hatha jóga Iyengar elemekkel – Szabó Kata
Ápr.04.Sze 19:00-20:30 Gyógyító rezgések - Meditáció és gyógyítás hangtálakkal, gonggal, didgeridooval és sámán dobbal - Molnár Ági és Vaskó Gergely*
Ápr.05.Csü 17:00-18:30 Asztrálhigiénia - Érzéseink és az intuíció, ea.– B.Kovács Zoltán
Ápr.05.Csü 19:00-20:30 Hangfürdő - Gyógyítás és meditáció hangtálakkal és gonggal -Molnár Ági*(új idôpont)
Ápr.06.Pé 17:30-19:30 A lélek útja 2. – elôadás és meditáció - Papp György*
HÚSVÉTI ÜNNEPEK - Zárva vagyunk
Ápr.10.Ke 17:30-19:00 Kezdô hastánc - Ordódy Luca
Ápr.10.Ke 19:00-20:30 AOL légzésterápia – csak tanfolyamot végzetteknek
Ápr.11.Sze 17:00-18:30 Hatha jóga Iyengar elemekkel – Szabó Kata
Ápr.11.Sze 19:00-20:30 Gyógyító rezgések - Meditáció és gyógyítás hangtálakkal, gonggal, didgeridooval és sámán dobbal - Molnár Ági és Vaskó Gergely*
Ápr.12.Csü 17:00-18:30 Személyes tudat és lélek egysége - Életfeladataink felismerése, ea.– B.Kovács Zoltán
Ápr.12.Csü 19:00-21:00 TIBET - vetítéssel egybekötött elôadás – Gál Éva
Ápr.14.Szo 09:00-16:00 CSK Tréning III.- Célprogramozás csakraenergiákkal
Ápr.14.Szo 17:00-19:00 Nôi Dobkör* (új)
Ápr.14.Szo 19:00-21:30 Test, Lélek, Transz – Szabadtánc*
Ápr.16.Hé 17:00:18:30 Luna jóga – Varga Ildikó
Ápr.16.Hé 17:30:19:30 Ezüst tükör – önismereti klub – Koródy Judit (új)
Ápr.16.Hé 18:30:20:00 Kezdô hastánc –Ordódy Luca
Ápr.17.Ke 17:30-19:00 Kezdô hastánc - Ordódy Luca
Ápr.17.Ke 19:00-20:30 AOL légzésterápia – csak tanfolyamot végzetteknek
Ápr.18.Sze 17:00:18:30 Hatha jóga Iyengar elemekkel – Szabó Kata
Ápr.18.Sze 19:00-20:30 Tűzmadár Táltos Dobkör – Fehérholló
Ápr.19.Csü 17:00-18:30 Bioenergia kontra pénzenergia? - A manipuláció természete, ea.– B.Kovács Zoltán
Ápr.19.Csü 19:00-20:30 Hangfürdő - Gyógyítás és meditáció hangtálakkal és gonggal -Molnár Ági*(új idôpont)
Ápr.20.Pé 18:00-19:30 Hanggyógyászat 1. – Szenge* (új)
Ápr.21.Szo 10:00-17:00 Hangmasszázs műhely – Molnár Ági**
Ápr.21.Szo 18:00-20:30 Jóga, meditáció, szatszang mindenkinek
Ápr.22.Vas 19:00-21:00 Kristálykoponyák meditáció
Ápr.23.Hé 19:00-21:00 Kristálykoponyák meditáció
Ápr.24.Ke 17:30-19:00 Kezdô hastánc- Ordódy Luca
Ápr.24.Ke 19:00-20:30 AOL légzésterápia – csak tanfolyamot végzetteknek
Ápr.25.Sze 17:00-18:30 Hatha jóga Iyengar elemekkel – Szabó Kata
Ápr.25.Sze 19:00-21:00 Gyógyító rezgések-Meditáció és gyógyítás hangtálakkal, gonggal, didgeridooval és sámándobbal - Molnár Ági és Vaskó Gergely*
Ápr.26.Csü 17:00-18:30 Karmikus programok felismerése, ea.– B.Kovács Zoltán
Ápr.26.Csü 19:00-20:30 Hangfürdő - Gyógyítás és meditáció hangtálakkal és gonggal -Molnár Ági*(új idôpont)
Ápr.27.Pé 18:00-19:30 Hanggyógyászat 2. – Szenge* (új)
Ápr.30.Hé 17:00-18:30 Luna jóga –Varga Ildikó
Ápr.30.Hé 18:30-20:00 Kezdô hastánc –Ordódy Luca

*/** jelölt folalkozásokra bejelentkezés szükséges!
Bejelentkezés
Jelentkezési lap
Feliratkozás a hírlevelünkre
Leiratkozás a hírlevelünkrôl

KRISTÁLYKOPONYÁK TITKAI

A Feng Shui Magazin meghívására Joshua Sapiro és DasyRainbow a Kristálykoponyák szakértôi 2 napig (2007 április 22-23) Magyarországon tartózkodnak.

Mindkét napon este 19.00 órától 21.00 óráig csoportos meditációt tartunk a kristály koponyákkal, melynek hatalmas tisztító, gyógyító és energetizáló hatása van.
A közös meditáció díja 1000 Ft/alkalom

Időpontok: 2007 április 22-23
Helyszín: Arany Buddha - IX.ker., Lónyai u.36 - Tel.:2104359

_________________________________________________________________

Interjú Joshua Shapiro és DasyRainbow kristálykoponya felfedezőkkel


A kristálykoponyák rejtélye régóta foglalkoztatja az emberiséget. Sok találgatás került napvilágra e témában, biztosat senki nem tud róluk. Egy viszont tény. A téma mellett elmenni nem lehet érintetlenül. Ha bárkinek lehetősége akad valaha is egy kristálykoponyát tartania a kezében, örökre meghatározó élményben lesz része, mely hatására akár egész élete megváltozhat. Elmúlhatnak az addig fennálló lelki és fizikai problémái és az életét egy teljesen más szemüvegen át fogja szemlélni.
Ezt a lehetőséget a magyarországi közönségnek a magazin szerkesztősége szeretné felkínálni, helyet adva egy olyan házaspárral való megismerkedésnek, akik több mint 20 éve tanulmányozzák a kristálykoponyák működését és maguk is rendelkeznek jó néhány darabbal.A velük készült jelenlegi interjú teljes terjedelmében a Mas Alla nevű spanyol magazinban jelent meg.
Mit is takar a kristálykoponya elnevezés és milyen vállfajaik ismertek?
A kristálykoponya, amint az nevében is benne foglaltatik, egy hegyikristályból elkészített emberi koponya formájú különböző méretekben fellelhető formáció. Időnként más féldrágakőből is készítenek koponyát, de a legelfogadottabb a hegyikristály változat.
A Nemzetközi Kristálykoponya Társaság három kategóriába sorolja a kristálykoponyákat.
1. Új vagy jelenkori kristálykoponyák, melyeket ma élő mesterek, a hagyományos gyémántcsiszolási technikával készítenek. Napjainkban is több ezer készül belőlük.
2. Régi kristálykoponyák-melyeket több száz évvel ezelőtt, de inkább 1000-1500 évvel megelőzően készítették az akkori csiszolási eljárásokkal. Régmúlt kultúrák és civilizációk hagyatékai.
3. Ősi kristálykoponyák, melyek kora minimum 2000 évvel ezelőttre tehető, de leginkább több százezer vagy több millió éves darabok tartoznak ebbe a kategóriába.
Egyetlen olyan modern kori tudományos teszt sem ismert, mely képes volna a kristálykoponyák korát pontosan meghatározni. Személyes tapasztalataink alapján elmondhatjuk, hogy egy jellegzetesen megnyilvánuló energia azonban az erre érzékeny személyek számára érzékelhető az ősi kristálykoponyák esetében. Sokkal erőteljesebben, mint a jelenkori társainál. Ez persze nem azt jelenti, hogy egyik kristálykoponya lényegesen különbözne a másiktól, csupán a rezgéseinek minősége különféle. Valamennyi új és régi vagy ősi darab egyenkénti tanulmányozásra szorul, mivel különféle feladatok leképzésére materializálódott. Amennyiben lehetőség adódik együtt dolgozni egy ilyen darabbal, hihetetlen tanításokat oszt meg az arra érdemes személyekkel.
Önök rengeteg visszajelzést kaptak a koponyákkal kapcsolatba lépő személyek tapasztalatairól. Meg tudnának osztani néhányat velünk is?
Kétféle visszajelzésünk van. Az egyik olyan személyektől származik, akiknek tulajdonukban van kristálykoponya, a másikfajta tapasztalat azoké, akiknek életük során megadatott találkozni ilyen darabokkal, de ők maguk nem rendelkeznek velük.
Manapság bárki, aki erre érdemesnek találtatik, megtalálhatja a módját annak, hogy saját kristálykoponyával rendelkezzen. Ezekben az esetekben amint a kristálykoponya megérkezik tulajdonosához, rövid időn belül felveszi annak tudatalattijával a kapcsolatot, bejelentkezik, tudatja nevét és nemét majd az ottléte alatt segítséget nyújt tulajdonosának, hogy megtalálja helyét a világban, lelki és spirituális fejlődését hatékonyan befolyásolja és tevékenyen részt vesz az emberiség pozitív átalakulásában, a szeretet útjára való rátalálásban.
A személyt, akinek tulajdonában van a kristálykoponya védelmezőnek nevezzük, mert ez a szó jelzi legpontosabban a személy és a koponya közötti kapcsolatot.
Attól a pillanattól, ahogy a koponya legelőször megnyilvánul védelmezője előtt, további folyamatos kommunikáció történik, melynek eredményeképp egy teljes entitás bontakozik ki érzelmekkel, kívánságokkal és vágyakkal telítve. Akár az is előfordulhat, hogy kéri védelmezőjét, szállítsa őt olyan helyekre, ahol kapcsolódni tud feladatát leginkább elősegítő energiákkal. Elmondható tehát, hogy a védelmező élete ettől a pillanattól tele lesz hihetetlen, csodálatos eseményekkel,melynek során részese lehet a harmónia, béke és szeretet rezgések kisugárzásának.
A másik csoportba tartozó személyek, életük egy bizonyos periódusában találkoznak egy ilyen kristálykoponyával, amikor arra épp a legnagyobb szükségük van.
Ennek következtében csodálatos oldások jöhetnek létre, melyek felszabadítják őket a múltban bekövetkezett negatív események hatása alól,lelki és fizikai gyógyulást idézve elő.
Egyeseknek nagyon mély álomképei keletkeznek, melynek során nagyon messziről érkezett információk birtokába kerülhetnek. Energetikailag feltöltődnek és kreatív energiájuk felszínre kerül. Mások telepatikus úton a múltból kapnak üzeneteket, melyek segítenek megérteni jobban önmagukat és tudatosítani bennük életfeladatukat.
Ha pontosak az információim, akkor az ősi kristálykoponyák Atlantiszból, Lemúriából vagy a maja civilizációból erednek?
Ismét csak a saját és hasonló helyzetben lévő emberek tapasztalataira tudunk hivatkozni, mivel ezt valójában nehéz lenne pontosan megmondani. Az biztos, hogy nagyos sok esetben hasonló tapasztalatokról számolnak be a koponyákkal dolgozók, mely információknak kivétel nélkül Atlantiszhoz, Lemúriához és a maja kultúrához is köze van.
Azok az emberek, akik némi információval szolgálhatnak e témakörben, az egyes bennszülött törzsek, akik viszont tisztában vannak azzal a ténnyel, hogy a kristálykoponyákban rejlő energiát nem szabad bármikor megosztani az emberiséggel, mert még talán nem elég érettek annak befogadására.
A maya papok szerint több koponyát saját embereik őriznek és mivel az emberiség halhatatlanságának ősi titkai, a béke és egyensúly fenntartása a fő feladatuk, nagyon meg kell gondolni, kinek a kezébe kerülnek ezek az információ.
Miben is rejlik pontosan tehát a kristálykoponyák fontossága?
Miért kell az emberiségnek hallani felőlük? Mi várható velük kapcsolatban a jövőben?
Nos, mi azt gondoljuk, hogy a kristálykoponyák az ősi,rég letűnt civilizációk számítógépei voltak. Ebben őrizték valamennyi, számukra fontos információ lenyomatát. Tulajdonképpen épp úgy kell elképzelni ezt, mint a mai CD vagy DVD felvételeket.
A kristálykoponyákban rejlő üzenetek egyaránt szólnak az egyes személyekhez, felszabadítva őket a bennük rejlő negatív blokkok alól, ugyanakkor pedig az emberiség egészére vonatkozó fontos üzenet hordozói is. Egyes elképzelések szerint ha egy pár fontos kristálykoponya egyszer majd, egyidőben kerül elő és fejti ki hatását, akkor annak eredményeként az emberiség egy újfajta tudatosság állapotába kerül,mely spirituális fejlődésben egy nagy ugrást fog jelenteni.
Ezzel magyarázható az a tény is, hogy az utóbbi 10 évben miért nőtt meg ennyire a kristálykoponyákkal való együttműködés.

Joshua Sapiro és DasyRainbow áprilisi magyarországi látogatására bejelentkezést felveszünk
a Harmónia Lak Stúdióban
Tel: 3651562
e-mail: info@fenghuimagazin.hu
http://www.fengshuimagazin.hu/
http://www.fengshuimagazin.hu/doc/SueKitts.pdf

Személyes találkozóra is van lehetőség, melynek során az érdeklődő több kristálykoponya közül kiválaszthatja a hozzá legközelebb állót és egy kis időt meditatív állapotban eltöltve vele, fontos üzenetekhez juthat, akár egészségi állapotát, akár spirituális fejlődésének módját illetően Joshua Sapiro és DasyRainbow segítségével.

A személyes konzultáció időtartama 15 perc, ára, 3000 Ft.
Időpontok: 2007 április 22-23

Mindkét napon este 19.00 órától 21.00 óráig csoportos meditációt tartunk a kristály koponyákkal, melynek hatalmas tisztító, gyógyító és energetizáló hatása van.
A közös meditáció díja 1000 Ft/alkalom

Helyszín: Arany Buddha - IX.ker., Lónyai u.36 - Tel.:2104359

További oldalak: http://www.crystalskullevents.org/ - www.baRJisconnection.com

Ízis Túra Egyiptomban

Ízis Túra Egyiptomban - A Női Princípium Megtalálása Önmagunkban

HOSSZÚ MEDITÁCIÓS HÉTVÉGE KAIRÓBAN
5 NAP / 4 ÉJ
2007. május 25 – 29.

„ITT ÉS MOST KINYITOM A MISZTÉRUM KAPUIT ÉS BEFOGADLAK TITEKET.
HELYET ADOK OTTHONOMBAN NEKTEK”

Részlet Ízis Orákulumából

Utazás: repülővel, az EGYPT AIR menetrendszerinti járatával Budapest – Kairó – Budapest útvonalonElhelyezés: 4*+-os szállodában (Hotel Oasis)Ellátás: félpanzió - svédasztalos reggeli és vacsoraTranszferek: légkondicionált autóbusszalProgram szerint: magyar nyelvű idegenvezetés, csoportkísérő, belépőkMinimum létszám: 16 fő

Program:
1. nap, péntek: Elutazás Kairóba az EGYPTAIR menetrendszerinti járatával. Érkezés után transzfer a kiválasztott szállodába, ahol a szállás elfoglalása után a vendégeket vacsora várja. A vacsorát követően Gondolat Tisztító meditációt tartunk, melynek segítségével megszabadulunk a bennünket fékező, korlátozó és olykor romboló energiáktól. Helyettük befogadó, megértő, elfogadó ,megbocsátó és szeretetteljes energiákkal töltődünk fel, hogy felkészülhessünk az elkövetkező napok testet-lelket ellazító ceremóniáira.

2. nap, szombat: Reggeli után egész napos városnézés: Megtekintjük a híres Gizai Piramisokat
ahol a Csillagkapu meditáció keretében lehetőségünk adódik kapcsolódni a magasabb energetikai szintekhez és érzékelni az ősi erőket testünkben. Ezután folytatjuk utunkat Völgytemplom és Szfinx, Parfüm Palota, Papirusz Múzeum: ahol az utasok megismerkedhetnek a papirusz készítés mesterségével, majd utazunk a Dahsuri Piramishoz. Délután séta és vásárlási lehetőség az egyik leghíresebb bazárban Khan El Khalili bazár.
Vacsora előtt megnyitjuk magunkat a belső utunk és szellemi vezetőnk felé a Belső Hang meditációval. A vacsorát követően fakultatív programlehetőség: Hang és fényjáték a piramisoknál(40 EUR/fő)

3. nap, vasárnap: Reggeli után Memphis-Szakkara félnapos program, melynek során lehetőségünk adódik piramisban meditálni. A Szeretet- Szerelem meditáció alatt a bennünk rejlő szeretet kinyilatkoztatását tapasztalhatjuk meg, azt a csodálatos érzést mely az Univerzummal és a belőle kiáradó, egész világot betöltő szeretet és egység érzésének rezgéseivel tölti fel testünk minden sejtjét. A Fáraó falu megtekintése után a lenyűgöző tárlatot bemutató Egyiptomi Múzeum következik (a királyi múmiák terme külön díj ellenében nézhető meg: kb. 80 EGP). Este vacsora a szállodában. Ezt követően ÍZIS meditációt tartunk mely utunk legfontosabb ceremóniája. A szálloda csodálatos kertjében ellazulva, átéljük a férfi és női energiák egyensúlyának kialakulását testünkben. Ez a legfontosabb alapeleme a harmónia megteremtésének.
A női energiák jelenléte a legfontosabb, mivel általa képessé válunk önmagunk és mások elfogadására, megértésére és szeretetére.
Függetlenül attól, hogy nőről vagy férfiról legyen is szó, mindkét nem esetében a női energiák jelenléte nagyon fontos szerepet tölt be életünkben, elsősorban a párkapcsolatok terén.
Csak akkor vagyunk képesek egyensúlyban lenni önmagunkkal és környezetünkkel, amennyiben ez a két pólus jelen van és képviseli magát személyünkben. Ebben az esetben képessé válunk megérteni és elfogadni önmagunkat, megbocsátani magunknak és szeretetet sugározni személyünknek valamint a Föld valamennyi élőlényének. Nem tudjuk megérteni,szeretni és elfogadni a társunkat, ha a női energiák csak kis mennyiségben vannak jelen energia mezőnkben.
Az Ízis meditáció a női energiák rezgéseinek fokozását segíti elő testünkben.
Leghatékonyabban a magas energetikai rezgésű helyeken tudunk kapcsolódni a női energiákkal,erre pedig Egyiptom tökéletes helyszín.
Ízis az egyiptomi mitológia talán legfontosabb alakja.
Ő a női princípium. A férfi és női princípium egyenlően érvényesült az egyiptomi civilizációban. Osiris és Ízis tettek rendet a káoszban és őrizték annak tökéletes egységét.
Ízist a szerelem ,anyaság, gyereknevelés ,mágia, gyógyítás és béke Istennőjének tekintették.
Oziris testvére és felesége valamint Hórusz anyja volt.

4. nap, hétfő: Reggelit követően elkezdjük programunkat: Kopt Negyed és Mohamed Ali Mecset. Programunk után visszatérünk a szállodába, ahol használhatjuk a wellness szolgáltatásokat. Ez alatt az idő alatt mindenki egyéni gyakorlatot is végez, a saját spirituális szintjének erősítéséhez. Este fakultatív program: sétahajózás a Níluson (45 EUR/fő). Vacsora a szállodában majd Szivárvány meditációval zárjuk spirituális túránkat. A program során valamennyi meditációs és energetikai gyakorlatot Dr. Szemereyné Nagy Melinda a Feng Shui Magazin főszerkesztője vezeti.

5. nap, kedd: Reggeli után indul a transzfer a repülőtérre, utazás Budapestre.

Tervezett programok sorrendje változhat, mivel ezek energetikai programok !

SZÁLLODA Elh. RÉSZVÉTELI DÍJ
OASIS 4*+ félpanzió - 2 á / 155 900
3 á / 153 900
1 ÁGYAS FELÁR 14 600

Az árak tartalmazzák: a repülőjegyet, a szállást, svédasztalos félpanziós ellátást, a transzfereket és a leírásban szereplő programok költségét, wellness szolgáltatásokat(fitness terem és medence használat, 1 alkalom szauna használat, 60 perces aromaterápiás masszázs), idegenvezető és a belépők díját, baksist.
Külön fizetendő: reptéri illetékek: 28 000.-, vízumdíj: 7 000.-, sztornó biztosítás: a részvételi díj: 2 %-a, betegség-, baleset-, poggyászbiztosítás (410 Ft/fő/nap-tól).
Gyermekkedvezmény: 2-12 éves korig: 30% (1 gyermek 2 felnőttel egy szobában!)
Áraink 1 USD = 210.-Ft valuta eladási árfolyamig változatlanok.A légitársaság fenntartja az illetékek változtatásának jogát.

GOLDEN ROADS, Utazási iroda
1054.Budapest, Szabadságtér 7. (Bank Center)
Tel: 301-0927Tel/fax: 302-1154
Emai-l: goldenroads@goldenroads.hu
www.goldenroads.hu

HOMEOPÁTIA A CSALÁDBAN I.rész

HOMEOPÁTIA A CSALÁDBAN I.rész – tanfolyamot tartok laikusoknak, és terapeutáknak.

A tanfolyamon tematikája:
* homeopátia története
* homeopátia alapelve: „kutyaharapást szőrével”, vagyis a HASONLÓSÁG elve
* tünetek keresésének szabályai, hierarchiája
* akadémikus gyógyászat és holisztikus szemléletű gyógyítás összehasonlítása
* akut betegségekben használható kb.50 homeopátiás szer leírása (materia medica)
* betegségek tünetei alapján választható szerek javallatai
* betegségek szerinti szerválasztás:
lázas-hurutos betegségek, influenza, köhögés, hányás, hasmenés, lázcsillapítás esetén
alkalmazható homeopátiás szerek
* adagolás, potenciák használata
* monokomponensű, és kombinált kész készítmények alkalmazása
* ellenjavallatok ismertetése

Tanfolyam célja, hogy a mindennapok részévé váljon a homeopátiás gyógyítás otthon, a családban.
Az alapelvek mindenki számára megtanulhatók. Az akut betegségek szelíd módon, és eredményesen
kezelhetők általa orvosi segítség nélkül is.

Tanfolyam időpontja: 2007.április. 21-22. 9-17óráig
szombaton 9-9.30ig regisztráció

Helyszín: Test-Lélek-Szellem Gyógycentrum.
Budapest XIX. ker. Üllői u. 266.,
Remíz Irodaház

Tanfolyam díja 18.000 ft.

Jelentkezési határidő: 2007 április 16.-a hétfő.

Jelentkezni e-mailen lehet: gresko@enternet.hu

Szeretettel várok minden érdeklődőt tanfolyamomon.

dr Greskó Mariann
gyermekorvos, homeopata,
okleveles tradicionális gyógyító
természetrgyógyász tanár

06-20 249 7 219